Teodolitvägen 45

Teodolitvägen 45

Slutpris

5 850 000 kr


Högmora— Huddinge

Teodolitvägen 45


Slutpris
5 850 000 kr

Högmora— Huddinge

Exklusivt drömboende med carport i barnvänligt område!

Välkommen till detta exklusiva bostadsrätts kedjehus i två plan om hela 116,9 kvm. Här möts du av en genomtänkt arkitektur från Lomar Arkitekter och kvalité in i minsta detalj samt carport med stort förråd angränsande.

Det första du möts av är den härliga altanen på framsidan som ger ett trevligt första intryck av bostaden. Kliv sedan in i hallen och känslan kommer direkt, ljust och luftigt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, duschrum och stora fönster mot den trädäckade uteplatsen. Altanen på baksidan är en oas i sig själv och är helt underbar. Sommartid kan man öppna upp de stora skjutdörrarna och njuta av naturen och lugnet utanför. På det övre planet hittar ni tre sovrum, ett allrum och ett stort exklusivt badrum med dubbeldusch. I badrummet finns en egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Förråd på ca 10 kvm finns bredvid huset vid carporten och den stenlagda uppfarten rymmer två stycken bilar.

Här kommer både stora som små familjemedlemmar trivas med närhet till kommunikationer, förskola, fritidsaktiviteter, natur och strövområden.

Varmt välkomna till Teodolitvägen 45!


Boarea
116.9 kvm
Avgift
5 034 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Teodolitvägen såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Teodolitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.