Älgslingan 2

Älgslingan 2

Slutpris

4 630 000 kr


Enkärret— Ingarö— Värmdö

Älgslingan 2


Slutpris
4 630 000 kr

Enkärret— Ingarö— Värmdö

Välkommen till detta charmiga hus i Enkärret på Ingarö. 1,5-planshus med 119 kvm boarea belägen på solig hörntomt. Huset är uppfört i gammal stil och när du kommer in möts du av ett ljust och vackert hus med trägolv, gott om verandafönster i allrummet, hemtrevligt lantkök med vedspis och skafferi, vardagsrum med kakelugn och övre plan med två större sovrum och ett mindre sovrum med snedtak som passar bra som barnrum. Här bor du naturnära med härlig badsjö på promenadavstånd och gott om strövområden. Skola, förskola och affär finns i Brunn dit det är ca 4 km. Buss till Slussen finns från Enkärret dit det är ca 1,5 km. För den som vill storhandla finns Värmdö Marknad och Mölnvik där det även finns infartsparkering.


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
42 014 kr/år
Tomtarea
3 017 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2015-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.