Ejderdunsvägen 18A

Ejderdunsvägen 18A

Slutpris

3 350 000 kr


Ingaröstrand— Ingarö— Värmdö

Ejderdunsvägen 18A


Slutpris
3 350 000 kr

Ingaröstrand— Ingarö— Värmdö

Mysigt fritidshus med hänförande sjöutsikt över Tranaröfjärden, braskamin och stor altan!

Varmt välkommen till Ejderdunsvägen 18A med en utsikt utöver det vanliga. Huset ligger på en skafttomt högt upp med stor altan med sjöutsikt. Huset är mysigt med 2 sovrum och ett stort vardagsrum och kök. Köket är från Ballingslöv och är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn, fläkt och ordentliga arbetsytor. Bostadens hjärta är det härliga vardagsrummet med en fantastisk braskamin som sprider värme vintertid och en slående vy över Tranaröfjärden. Här får du plats med soffa, tv-möblemang och annan önskvärd trivselinredning. Från vardagsrummet når du husets ståndaktiga altan där långbord går att duka upp till. Den stora altanen nyttjas väl och här finns plats för att odla och en armslängd bort växer blåbären till frukostfilen. Huset är vinterbonat och går att bo i året om, om så önskas. Ner till vattnet är det ca 150 meter där man kan ta sig ett morgondopp.

Busshållplatsen ligger 10 min bort och tar dig till slussen på 30 min.
Via samfälligheten kan man även ställa sig i kö för båtplats. Barnviksnäs-Tranarö samfällighetsförening (BTS) bildades 2002 genom ombildning av tidigare vägförening som funnits sedan 60-talet. Föreningen omfattar 247 fastigheter varav ca 100 är permanentboende. Mer information om föreningen finns på. www.tranaro.se

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
19 741 kr/år
Tomtarea
1 205 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.