Slingerstigen 63 / Ingarö - Björkvik - Klacknäset - Idalen / Ingarö / Värmdö

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
137 694
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
45 960 kr/år
Tomtarea
486 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Slingerstigen 63 såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Ingarö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingarö - Björkvik - Klacknäset - Idalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Slingerstigen där du bor granne med havet och Värmdös vackra skärgård. Du har knappt hundra meter till områdets badstrand med fina badklippor.

Huset är ett praktiskt kedjehus med gavelläge om fyra rum och kök med ljus och öppen planlösning. Genomgåden välskött och trivsamt hus som passar både permanent- och fritidsboende.

I den möblerbara hallen finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna. Köket är ljust och fullt utrustat. I det ombonade vardagsrummet finns värmande öppen spis med kassett samt plats för både matsalsmöbel, soffgrupp och tv-hörna. Det finns tre sovrum i huset varav ett med hel garderobsvägg. Det finns också två helkaklade våtutrymmen med toalett varav det ena med tvättmaskin och torktumlare och det andra med badkar. Flera utgångar till altanen och trädgården. Trädgården är insynsskyddad och det finns ett mindre vinterbonat gästhus samt fyra förrådsbodar. Det finns även en takaltan där du har havsutsikt.

Nära till buss, bad, båt och skärgårdsliv!

Välkommen att trivas du också!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.