Andebodavägen 345 / Viksjö / Järfälla

TREVLIGT RADHUS MED 3 UTEPLATSER!

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
126 663
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
29 845 kr/år
Tomtarea
247 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Andebodavägen 345 såldes av oss 2014-08-08. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt radhus i uppskattade Viksjö! Välplanerade 129 m² fördelat på 2 plan med kök, stort vardagsrum, wc och tvättstuga på nedre plan. Mellan kök och vardagsrum är en vägg utbytt mot en köksö vilket ger ljus och rymd. På ovanvåningen finns 3 ljusa sovrum i bra storlek, duschrum, kontor och klädkammare. Ytskikten på ovanvåningen är renoverade 2012. 3 härliga uteplatser för sol hela dagen! Framsida med stort förråd, rabatter och ny marksten. Rejäl altan med trätrall ger gott om plats för umgänge och har utsikt över trädgården med gräsmatta. Bredband via fiber. Garage i länga med eluttag ingår i samfälligheten. Besiktigat och energideklarerat! Barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, mataffär och just intill busshållplats. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.