Blåeldsvägen 141

Blåeldsvägen 141

Slutpris

4 600 000 kr


Skälby— Järfälla

Blåeldsvägen 141


Slutpris
4 600 000 kr

Skälby— Järfälla

Gavelradhus i lugnt och barnvänligt område!

Välkommen till detta radhus på Blåeldsvägen 141 i familjära och eftertraktade Skälby.

Det första vi möts av är en. välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finner vi köket med matplats, bra förvaring och arbetsytor. Två fönster som vetter ut mot framsidan skapar ett härligt ljus. Vidare in i bostaden tar vi oss in till vardagsrummet som går att möblera efter behag med både soff- och matgrupp. Med stort fönsterparti släpps otroligt mycket ljus in i rummet och skapar trevlig rymd. Här kan många trevliga middagar spenderas med familj och vänner. På entréplan finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en WC. Fiber finns genom IP-Only.

På övre plan finns det 3 sovrum, ett allrum, klädkammare och ett badrum. Vi kliver direkt in ett rum som idag disponeras som ett allrum. Här finns fönster och en av utgångarna till bostadens balkong som vetter mot husets baksida. Detta rum går även att nyttja som sovrum med enkla medel. Det första sovrummet har gott om plats för säng, klädförvaring och skrivbord. Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng samt klädförvaring och övrigt sovrumsmöblemang. Det sista sovrummet rymmer dubbelsäng och härifrån finner vi den andra utgången till balkongen. Detta rum ligger i anslutning till klädkammare som skapar praktisk och snygga klädförvaring.

Här bor du i ett lugnt och soligt läge med friköpt tomt, välskött samfällighetsförening och närhet till natur. På framsidan av huset finns det en trädäckad uteplats och gräsyta med möjligheter till plantering och lekytor för barnen. Vidare till baksidan av huset finns det en till altan i insynsskyddat läge. Till bostaden finns även ett garage och ett förråd för ytterligare förvaring. Grön och lättskött trädgård. I området finns förskolor och skolor inom gångavstånd.


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
52 200 kr/år
Tomtarea
218 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-07-12

Mäklarhuset Spånga

Denna radhus på Blåeldsvägen såldes av oss 2022-07-12. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Blåeldsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.