Din mäklare i Spånga-Vällingby-Hässelby

Mäklarhuset Spånga-Vällingby-HässelbyBesöksadress

Spånga Torg 4 163 51 SPÅNGA

Om det är något vi vet, är det att vi alla ska någonstans.
Vi finns här för dig under hela processen, när du är på väg mot något för just dig.

Ska du köpa eller sälja en bostad? På vårt mäklarkontor i Spånga arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Spångas bostadsmarknad. Sälj lönsamt och köp tryggt med Mäklarhuset i Spånga.

Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Vill ni komma i kontakt med oss eller få en kostnadsfri värdering av er nuvarande bostad så är det bara i formuläret så kontaktar en mäklare dig.

Våra mäklare kan Spånga

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Spånga idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Spånga-Vällingby-Hässelby
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Spånga-Vällingby-Hässelby Spånga Torg 4 163 51 SPÅNGA

Som din mäklare iSpånga utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Spånga.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.