Mäklare i Spånga-Vällingby-Hässelby

Johanna Blomster

Johanna Blomster

Johanna Blomster

VD / Fastighetsmäklare / /Delägare/ Cert nyproduktion

Mäklare i Spånga-Vällingby-Hässelby

Johanna Blomster

Som VD och Fastighetsmäklare är jag en passionerad relationsmänniska som älskar försäljning och utmaningar. För mig är det viktigt att förstå mina kunders unika behov för att kunna erbjuda optimal rådgivning. Min kompetens och personlighet gör mig till den självklara valet när det gäller att köpa eller sälja bostäder. Jag har en passion för att hjälpa mina kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar och lösa eventuella utmaningar som kan uppstå under processen. Att se glädjen i mina kunders ögon när jag överträffar mina kunders förväntningar är det som driver mig i mitt arbete. Med mina kvaliteter som en utåtriktad relationsmänniska och min kärlek till försäljningen kommer jag att förse dig med det högsta professionella stödet och rådgivningen som du behöver för att nå dina bostadsmål. Låt mig vara din mäklare, låt mig hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

"Passionerad och engagerad fastighetsmäklare med fokus på att skapa framgångsrika affärer!"
Reco
4.8

HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Spånga-Vällingby-Hässelby Spånga Torg 4 163 51 SPÅNGA

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.