Kallhällsleden 16 / Kallhäll / Järfälla

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
8 227 kr/mån
Driftkostnad
656 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kallhällsleden såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Kallhällsleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende utöver det vanliga. En etagevåning med en spännande planlösning och gott om utrymme! Två våningar i etage med separat ingång med säkerhetsdörr på varje plan. Modernt kök med fransk balkong, ett sovrum/arbetsrum, badrum med tvättmaskin och vardagsrum med stor inglasad balkong på entrévåningen. Ett allrum, sovrum, en klädkammare och ett badrum på det övre planet. Underbar rymd genom öppen planlösning och stora fönsterpartier. Genomgående parkettgolv i ask och tapetserade väggar. Nära Kallhälls centrum med affärer, restauranger och allehanda service. P-tåget och bussar en kort promenad bort. På ca 10 min tar man sig ner till Mälaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.