Månadsvägen 67 - 3 tr

Månadsvägen 67 - 3 tr

Slutpris

1 750 000 kr


Västerby— Järfälla

Månadsvägen 67 - 3 tr


Slutpris
1 750 000 kr

Västerby— Järfälla

Välplanerad trea med inglasad balkong i fritt läge!

Nu har jag nöjet att presentera denna välplanerad trerummare om 71 kvadratmeter belägen i fritt läge högst upp i huset på Månadsvägen 67!
När vi kliver in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in bostaden möts vi av ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och direkt utgång till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Ljust och trivsamt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Utrustat med kyl/frys, ugn, spis och bänkdiskmaskin. Här finns även plats för matgrupp om 2-4 personer. Bostaden har två sovrum med plats för större säng och plats för klädförvaring i klädkammare respektive garderober. Stambytt badrum med bekvämligheter som bland annat tvättmaskin, golvvärme och vägghängd WC.

Här bor ni i ett lugnt läge med gångavstånd till Jakobsbergs centrum samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 21 minuter. Bussarna från Jakobsbergs station tar er till IKEA, Barkarby outlet och Kista Centrum. I närområdet har ni även simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Brf Västerby är en stabil och populär förening i lugnt område med välskötta byggnader, lekplatser och innergård med grillplats.
Nära till förskolor, skolor och kommunikationer. I området på bekvämt gångavstånd finns en Coop affär, en kvarterskrog och en pizzeria.

Kontakta mig för mer information.
Denise Hägerstrand
Tel 0732-31 91 03


Boarea
70.5 kvm
Avgift
5 125 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Månadsvägen såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Månadsvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.