Nybergsvägen 5, 3 tr

Nybergsvägen 5, 3 tr

Slutpris

2 400 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Nybergsvägen 5, 3 tr


Slutpris
2 400 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

3:a om 75 m² i mycket bra skick, ljusinsläpp från två håll!

3:a om 75 m² på 4:e våningen, mycket bra skick. Lägenheten har bra med ljusinsläpp från två väderstreck. Högt fritt läge, med skogsparti som skyddar från allt vad insyn heter. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stilrent Vedumkök, gott om arbetsyta, praktisk köksö och gott om förvarning. Öppen planlösning mot allrum och utgång till balkong. Sovrum och allrum har enhetligt parkettgolv, det större sovrummet har en egen klädkammare med rejäla utrymmen att jobba med.

Garageplats finns tillgänglig att hyra i skrivande stund. Trevligt belägen förening, insynsskyddad av närliggande skogsområde, Nybergsskolan runt hörnet (F-åk3). Förråd finns att hyra. Föreningen har en låg belåning om ca 8 400sek / kvm (2018). HSB står för förvaltning. Närhet till Jakobsbergscentrum med shopping, restauranger, apotek, vårdcentral, bank m.m. Ikea och Stockholm Quality Outlet ligger inom 5 minuters bilavstånd. Gott om badplatser och rekreationsområden finns i kommunen.

Goda kommunikationer och med 5 minuters bussfärd kommer du till Jakobsbergs station , varifrån du tar tar dig till Stockholm Central på ca 20 min med pendeltåg.
Närhet till påfart E18.


Boarea
75 kvm
Avgift
5 099 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.