Oxelvägen 16B

Oxelvägen 16B

Slutpris

7 500 000 kr


Skälby— Järfälla

Oxelvägen 16B


Slutpris
7 500 000 kr

Skälby— Järfälla

Unik villa med flexibel disponering!

Varmt välkommen till Oxelvägen 16b!
I ett lugnt och familjärt område har ni just nu chansen att förvärva denna familjevilla i barnvänliga och populära Järfälla.
Denna fastighet har även flera utrymmen som kan anpassas och nyttjas efter personliga preferenser.

Husets entréplan har en ljus välkomnande hall, ett stort badrum , två sovrum och ett kallförråd. Detta plan erbjuder flera olika användningsmöjligheter tack vare de två rummen som ligger i anslutning till varandra. Här finns möjligheten att antingen nyttja det som sovrum, tvättstuga och groventré eller varför inte skapa en "minilägenhet" med egen ingång. Det övre planet erbjuder en trevlig planlösning med två sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. På detta plan finner vi även köket samt vardagsrummet med plats för både soff- och matgrupp. På detta våningsplan kan du njuta av en värmande brasa eller ta dig ut på den soliga takterrasen och avnjuta en middag. Unikt för denna bostad är det stora garaget. Här finns det plats för både båt och bil i plural samt gott om utrymme för olika hobby- och sidoverksamheter. Olikt många andra garage finns här ett flertal fönster samt golvvärme vilket skapar möjligheten att med enkla medel förvandla detta utrymme ett trivsamt allrum.

Stor lättskött trädgårdstomt i hörnläge med plana gräsytor, fruktträd och trevliga sällskapsytor. Här finns bekvämligheter som både friggebod och växthus.

Här bor du i ett populärt och barnvänligt område nära förskolor, skolor, lekplatser, kommunikationer och natur. På endast några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18. Med pendeltåg från Barkarby station tar du dig till Stockholm City på ca 20 min.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea/biarea
82/71 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
1 053 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2021-10-14

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Oxelvägen såldes av oss 2021-10-14. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Oxelvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.