Planvägen 25 / Västra Jakobsberg / Järfälla / Nyproduktion

NYTT ENPLANSHUS!

Slutpris
5 475 000 kr
Referensnummer
205 158
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
697 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Planvägen såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Planvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Jakobsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYTT, MYCKET FINT ENPLANSHUS - BÖR SES!
Välkommen till en helt ny enplansvilla, ca 130 m² med fantastisk planlösning! Underbart kök med bardel och helt öppen planlösning mot vardagsrum. Stora vackra fönsterpartier och utgång till altan. 2 mycket fina helkaklade badrum. Tvättstuga med groventré, här finns god förvaring i flertalet skåp samt en centraldammsugare. 3 rejäla sovrum, samtliga ca 12 kvm. Rymlig klädkammare med hyllplan och plats att hänga kläder. Högt till tak, ca 4,20 meter vid högsta punkt samt infällda spotlights i flertalet rum. Två uteplatser, en i söder och en i väst. Bilen parkeras i carporten alt intill på den grusade uppfarten. Plan grovplanerad trädgård, här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Gång/cykelavstånd till Jakobsbergs centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.