Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Kungsängen

Din mäklare i Upplands-Bro

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass och våra lokalkontor i Kungsängen och Bro har vunnit titeln, Årets kontor Mäklarhuset region Stockholm. När du kontaktar mäklare i Upplands-Bro kommun ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare kan Upplands-Bro kommun!

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoren i Kungsängen och Bro drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har otroligt lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Alla på kontoret har ett nära band till vår vackra kommun. Antingen bor vi här, har bott eller har släkt som bor i Upplands-Bro kommun. Detta gör att vi har full koll på Upplands-Bros skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Kungsängen och Bro idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i dina kontaktuppgifter under "Boka fri värdering" så kontaktar vi dig. Vi ses!

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 94
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering