Din mäklare i Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket

Mäklarhuset Kungsängen, Bro, Kallhäll och StäketBesöksadress

Torget 9 196 30 Kungsängen

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass och vårt lokalkontor i Kungsängen har vunnit titeln, Årets kontor Mäklarhuset region Stockholm. När du kontaktar mäklare i Upplands-Bro och Järfälla kommun ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare kan Kungsängen, Bro Kallhäll och Stäket!

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Kungsängen drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har otroligt lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Alla på kontoret har ett nära band till vår vackra kommun. Antingen bor vi här, har bott eller har släkt som bor i Upplands-Bro kommun. Detta gör att vi har full koll på Upplands-Bros skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket


Hitta till oss


Mäklarhuset Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket Torget 9 196 30 Kungsängen

Öppettider


Måndag-torsdag 9-17.00
Fredag 9-16.00

Ibland händer det att kontoret är stängt en kortare stund då vi alla är ute på kundmöten. Ring oss gärna på tel. 08-581 715 30 och boka en tid med oss. Hjärtligt välkomna!

Som din mäklare i Kungsängen och Bro utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Kungsängen och Bro.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.