Riksbyggen Brf Odlingslunden

Riksbyggen Brf Odlingslunden

Pris

1 395 000 – 3 490 000 kr
Bro — Bostadsrätter med gångavstånd till pendeltåg

Riksbyggen Brf Odlingslunden


Pris
1 395 000 – 3 490 000 kr

Bro — Bostadsrätter med gångavstånd till pendeltåg
Flexibla 1:or - 4:or med naturen precis runt hörnet och några minuters promenad till pendeltåget.

Välkommen till din nya verklighet i Brf Odlingslunden, en del av Trädgårdsstaden och Bro Mälarstad.


Avgift
2 909 – 6 901 kr
Boarea
24 – 92 kvm
Antal rum
1 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 1 2024
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2022-09-25
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
55

Mäklarhuset Kungsängen

Kontakta Torbjörn eller William för mer information kring Riksbyggen Brf Odlingslunden.


Beskrivning

01

Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar matträdgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i, vattna på och skörda från. Är fingrarna varken gröna eller värkande bjuder området på närhet till natur, närhet till skog och närhet till bad. Ja, faktiskt lite allt möjligt finns här i Bro Mälarstad. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen.

Brf Odlingslunden består av 55 bostadsrätter i storlekarna 24–93 kvm. Tanken är att det ska finnas något för alla här. Vare sig du flyttar till ditt första boende, om familjen blivit större eller om ditt gamla boende blivit för stort och du behöver något mindre. Det är ettor och fyror, men med en flexibel planlösning. En etta kan bli en tvåa och vice versa.

Välkommen till din nya verklighet!

Under dokument och länkar finns information till Riksbyggens hemsida, till bostadsväljaren och länt till att boka en lägenhet.


02
Service och kommunikationer

Kort promenad till Bro station med pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Resan till Odenplan i Stockholm tar ca 30 minuter.


03
Områdesbeskrivning

Lev ett grönare liv i Bro
Det är fulla med energi och glädje vi säger att något stort och bra håller på att växa upp i Bro. En stadsdel där vi tänkt på det mesta. En stadsdel där livskvalitet och välmående går först. En stadsdel där det är härligt att gro.


04
Övrigt

Stilsäkert kök med all praktisk utrustning
Ett av det bästa med att flytta in i en alldeles ny lägenhet är att få ett alldeles nytt kök. Med nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som samtidigt är moderna och tidlösa, och som kommer att hålla stilen länge. Allt är noga utvalt och färdigt att börja skapa matglädje i. Och genom att vi gjort valen från början tillkommer inga extra kostnader, det ingår i priset. Köket är fullt utrustat med inbyggnadsugn, och mikro, laminatbänkskiva, induktionshäll med touchkontroll, energieffektiv kyl och frys eller kyl /frys och gott om förvaring i dämpade skåp och fullutdragslådor.
Det saknas ingenting i ditt nya kök. Förutom alla färskvaror förstås. Men dem kan du inhandla alldeles i närheten.

Inredning i badrummet
Även ditt nya badrum har inretts med omsorg om detaljerna. För att helhetsintrycket ska hålla stilen i hela lägenheten har våra inredare noga valt ut kakel och klinker så att det matchar inredningen i köket.

Vilken våning är du?
För att du ska känna att din nya bostad verkligen är bara din får varje våningsplan i Brf Odlingslunden sin egen individuella köksdesign. Våra duktiga inredningsdesigners har valt ut och skapat unika kombinationer av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Olika kombinationer på varje våning. Detta innebär att du kan hitta just den unika lägenhet som passar det du söker.

Ett hus i synk med naturen
Bostäderna är ljusa och inredda med naturliga material. På utsidan antingen puts i naturfärger som grön och beige eller tegel. Huset smälter nästan in i omgivningen och de rundade balkongerna vetter här mot öst eller väst. Antingen blir det frukost i morgonsolen eller kanske en fika med kvällssolen som lampa.

Gör mer än att bo i Bro
Bro och matträdgårdsstaden är mycket mer än yteffektiva, smart planerade och mysiga hem. Du har, bokstavligen, naturen runt hörnet. Antingen i form av den gemensamma odlingen vi satsar på eller i form av skog, ängar och bad i Mälaren. Den gemensamma odlingen är ett litet steg av flera mot en vision om självhushåll, ett grönt liv och en sund syn på miljön. Skogen att promenera eller jogga i, vattnet att paddla på eller simma i eller den anrika golfbanan att spela på – ja, dom ingår liksom i paketet Bro.


Dokument

Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Riksbyggen Brf Odlingslunden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.