Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är lokala entreprenörer och bostadsspecialister. Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.

Vi kan Upplands-Bro

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång och träffar dagligen människor som vill flytta och byta bostad i Upplands-Bro. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svensk Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stola över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss kan du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticker ut i bruset på internet.

Aktuella försäljningar
Visa alla 81
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering