Sunnanvindsgränd 29

Sunnanvindsgränd 29

Slutpris

2 595 000 kr


Berghem— Järfälla

Sunnanvindsgränd 29


Slutpris
2 595 000 kr

Berghem— Järfälla

Nyrenoverad 3:a med stor uteplats - radhuskänsla!

På uppdrag från HSB Brf Nydal saluförs nu denna totalrenoverade 3:a om 87 kvm som innan varit en samlingslokal i föreningen. Allt är nytt i bostaden - kök, el, badrum, golv och ytskikt. Garantier och våtrumsintyg medföljer och besiktning är gjord vilket innebär stor säkerhet för köparen.

Bostaden erbjuder ett modernt kök från Ballingslöv i ljusgrå kulör och vitvaror i rostfritt utförande. I öppen planlösning finner vi vardagsrummet som erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Här rymmer stor soffgrupp, mediamöbel och ytterligare förvaringsmöbel. I vardagsrummet finns även utgången till den fantastiska uteplats i sydvästläge. Här kan man avnjuta många härliga grillmiddagar. Dessutom finns ett trädgårdsförråd på uteplatsen.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum. Master bedroom har plats för dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare möbel om så önskas. Intill sovrummet finns en praktiskt klädkammare. Det andra sovrummet är det perfekta barnrummet eller kontoret. Här finns även en garderob som ger bra förvaring. Stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv utrustat med WC, handfatskommod, dusch med glasväggar, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare med arbetsbänk. Välkomnade hall med praktiskt klinkergolv. Extern förvaring i källarförråd. Den enda 3:an på markplan i föreningen, passa på!

HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet samt nyrenoverad festlokal, gym och bastu. Föreningen har både solceller och bergvärme vilket ger höga årliga besparingar. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV-paket “Lagom” via Telia samt bostadsrättstillägg via Folksam. Avgifterna har varit oförändrade de senaste åren samtidigt som de investerar i föreningen och området. Lediga parkerings- och garageplatser, samt parkering för elbilar. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. Detta är en bostad att trivas i!

Varmt välkommen på visning!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
87 kvm
Avgift
5 770 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.