Tornérplatsen 32 / Jakobsberg / Järfälla

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
68.8 kvm
Avgift
3 901 kr/mån
Driftkostnad
458 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
15 av 16 (Hiss finns)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tornérplatsen såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Tornérplatsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jakobsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

15 tr upp i huset finns denna välplanerade och rymliga 2:a om ca 70 kvm med centralt läge. Hall med avhängning direkt till vänster innanför dörren. Bra förvaringsmöjligheter genom ett flertal garderober i hallen. Köket är nyligen renoverat med vita högblanka luckor, svart klinker och vita väggar. Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och utgång till lägenhetens balkong som bjuder på en härlig utsikt över Järfälla. Stort sovrum som är utrustat med klädkammare. Bästa läget i Jakobsberg där hissen tar dig ner till centrum och med gångavstånd till Jakobsbergs station.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.