Vallvägen 4

Vallvägen 4

Slutpris

2 750 000 kr


Järfälla

Vallvägen 4


Slutpris
2 750 000 kr

Järfälla

Trivsamt bostadsrättsparhus med sovloft, uteplats och parkering!

Varmt välkommen till denna charmiga trea (registrerad som en tvåa enligt lägenhetsförteckningen) med eget sovloft, uteplats och parkering! På nedre plan finner du ett sovrum, ett badrum samt vardagsrum och kök i öppen och social planlösning med plats att möblera upp såväl en vardagsrumdel som matplats. Vardagsrummet har en takhöjd om ca fem meter vilket skapar en otrolig rymd. På övre plan finns ett sovrum (loft) och klädkammare. Detta är även ett perfekt utrymme att använda som ett kontor. Huset erbjuder två uteplatser, en på framsidan med kvällssol och en på baksidan med en trädäckad altan. Till huset hör ett förråd samt egen parkeringsplats vid entrén.

Beläget i ett trivsamt och lugnt område i Västra Jakobsberg. Förskolan Vallvägen finns en min promenad bort samt Vattmyraskolan och Berghemsskolan finns i området. Grönområden som Görvälns naturreservat och Järvafältet finns runt knuten. I närheten finns Jakobsberg Centrum, Viksjö Centrum och Barkarby Handelsplats med dess stora serviceutbud. Kommunkationerna är goda och med pendeltåget tar det ca 19 min till Stockholm Central och med bil tar det ca 20 min via E18. Bussförbindelserna är goda och närmsta busshållsplats är Sätervägen som trafikerar norra och västra delen av Stockholm.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 210 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.