Vattenkvarnsgatan 3

Vattenkvarnsgatan 3


Jakobsberg— Järfälla

Vattenkvarnsgatan 3Jakobsberg— Järfälla

3:a högst upp i huset med perfekt solläge!

Välkommen till ditt drömhem! Denna nybyggda lägenhet är en pärla med sitt hörnläge och perfekta solläge. När du kliver in möts du av ett stort och ljust vardagsrum, vars halvöppna planlösning leder dig till det stilrena köket. Här har varje detalj noggrant planerats för att skapa en optimal atmosfär och maximal funktionalitet.

Köket är en sann gourmetdröm med generöst med arbetsytor och förvaring. Den förlängda köksbänken ger extra utrymme för matlagning samtidigt som du kan socialisera med dina gäster vid den eleganta bardisken. Det är den perfekta platsen att njuta av goda stunder och skapa minnen med nära och kära.

Denna lägenhet har två separata sovrum, varav det ena är en riktig pärla med sin walk-in closet. Här finns gott om plats för att organisera och förvara din garderob på ett stilfullt sätt. Sovrummen är omsorgsfullt utformade för att ge dig den bästa möjliga nattsömnen och en bra start på varje dag.

Badrummet är rymligt och modernt, utrustat med wc, dusch, kommod med tvättställ och inte minst en praktisk tvättmaskin samt torktumlare. Här har du även en bekväm bänk där du kan vika tvätten med lätthet.

Bostaden är belägen i en välskött förening med en ordnad ekonomi. Här kan du känna dig trygg med att de flesta lånen har en löptid på mer än ett år. Föreningen erbjuder också gemensamma utrymmen såsom styrelserum, övernattningsrum och gemensamhetslokal. Dessutom finns miljörum för källsortering av sopor, samt cykelrum, städrum, förvaringsutrymmen för barnvagnar och rullstolar dessutom har varje lägenhet ett separat källarförråd för extra förvaring.

I närområdet finns vackra grönområden för avkopplande promenader eller träningspass. Bara utanför din dörr finns en toppmodern lekpark för de små. Jakobsbergs simhall ligger precis över gatan, perfekt för simälskare och motionärer. För shopping och vardagliga behov är Jakobsbergs centrum bara en kort promenad bort, medan Barkarby Handelsplats finns några kilometer bort där du finner alla dem största butikerna som IKEA, Maxi Elgiganten, samt Barkarby outlet.

Du har också smidig tillgång till pendeltåg till Stockholms centrala delar och bussar som tar dig till närliggande områden. Detta är inte bara en lägenhet, det är en livsstil – välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet, stil och funktionalitet möts på bästa möjliga sätt!


Boarea
75 kvm
Avgift
5 149 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vattenkvarnsgatan såldes av oss 2024-02-18. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Vattenkvarnsgatan.

Boka värdering
Gabriel Nordenhaag
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad