Bildhuggarvägen 29 / Globen - Johanneshov / Johanneshov / Stockholm

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 535 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bildhuggarvägen såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Bildhuggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Globen - Johanneshov är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset har nöjet att presentera denna välplanerade lägenhet i fritt, insynsskyddat läge. Modern 3:a om 70 inbjudande kvadrat. Här bor ni med direkt närhet till naturen och till Globen centrum. Synnerligen trivsam lägenhet med ett stort ljust vardagsrum, badrum, 2 sovrum och ett praktiskt kök med plats för stort matbord.

Lägenheten har stilfulla golv, målade väggar och stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp i lägenheten. Fin balkong i söderläge.

Grönområden, allmänna kommunikationer samt Globen centrum med mångfacetterade utbud av restauranger, caféer och affärer 5 min från huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.