Finn Malmgrens väg 112 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Finn Malmgrens väg 112 - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 110 000 kr
Referensnummer
175 936
Boarea
41 kvm
Avgift
2 697 kr/mån
Driftkostnad
537 kr/mån
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens väg 112 såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam gavelltvåa med låg avgift och Nackareservatet utanför dörren. Lägenheten är ljus och välplanerad och erbjuder renoverat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med utgång till härlig balkong, sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat stambytt badrum med stort fönster.

Lägenheten är belägen i populära Hammarbyhöjden där du har nära till naturen med bland annat slingrande löpspår, utomhusgym, badplatser och golfbana. Nedanför balkongen finns en mysig skogsstig som leder ner till Sicklasjön. Några minuters promenad till centrumet på Finn Malmgrens plan där det finns mataffärer, restauranger, gym, 7-eleven mm. Fyra minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till söder på cirka 5 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.