Forsskålsgatan 16, 3 tr / Johanneshov - Gullmarsplan / Johanneshov / Stockholm

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
135 231
Boarea
20 kvm
Avgift
1 623 kr/mån
Driftkostnad
512 kr/mån
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forsskålsgatan 16, 3 tr såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneshov - Gullmarsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 20 kvm som passar ypperligt som första boende, student- eller övernattningslägenhet. Lägenheten är mycket fräsch med vackra trägolv i oljad ek, fräscht helkaklat duschrum, mysigt arbetskök samt praktisk hall med inbyggd garderob samt hatthylla. Belägen högst upp i fastigheten med härlig morgonsol samt utan insyn. Här bor ni med närhet till både Södermalm med sina trevliga krogar, caféer och mysiga butiker samt till Gullmarsplan med goda kommunikationer med både buss, T-bana samt Tvärbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.