Fyrskeppsvägen 74 / Kärrtorp / Johanneshov / Stockholm

Slutpris
2 280 000 kr
Referensnummer
206 822
Boarea
52 kvm
Avgift
3 113 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina renoverade lägenhet med genomgående planlösning och vardagsrum intill kök. Från vardagsrummet nås balkongen som är riktat mot ett litet grönområde på innergården. Köket har goda arbetsytor och i hallen finns inbyggda garderober och klädkammare för bra förvaring.

Här har man nära till Nytorpsgärdets öppna fält, Nackareservatets underbara miljö och Nytorps friluftsbad. Runt hörnet finns buss till Gullmarsplan och lite längre bort finns Kärrtorps t-banestation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.