Fyrskeppsvägen 48

Fyrskeppsvägen 48

Slutpris

4 455 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Fyrskeppsvägen 48


Slutpris
4 455 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Nyrenoverad lägenhet med unikt glasparti och lugnt fint läge.

Här bor man nära stan, med cykel kommer man snabbt till Södermalm. Samtidigt är man omgiven av grönska med grönområde, innergård med gräsmatta samt hela Nytorpsgärdet runt hörnet.
Längst ner i huset men ändå fritt läge åt båda hållen och en södervänd balkong mot grönområdet, bättre blir det inte! Lägenheten är snyggt renoverad med modernt nyrenoverat kök samt ljus färgsättning och fina golv. Här är det bara att flytta in!
Det unika vardagsrummet med vackert glasparti mot intilliggande rum är otroligt fint.

Förening med stabil ekonomi och ett ca 20 hyresrätter som utgör ett framtida kapital för föreningen. Inom föreningen finns fest-/samlingslokal, gästlägenhet och nyrenoverade tvättstugor.
Grönskande omgivningar med Nytorpsgärdet och Nackareservatet lockar till ett aktivt liv för såväl vuxen som barn. Här har man bla endast några minuters promenad till Nytorpsbadet och till Enskededalens lekplats med klätterställningar, gungor m.m.

Buss 163 passerar på gatan och trafikerar mellan Kärrtorp och Bredäng via Blåsut, Svedmyra, Älvsjö och Fruängen. Vid Åstorpsringen finns buss till Gullmarsplan och lite längre bort finns några t-banestationer att välja på såsom Kärrtorp och Sandsborg.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 510 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.