Garagevägen 5 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Hammarbyhöjden - Garagevägen 5

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
103 913
Boarea
82 kvm
Avgift
4 296 kr/mån
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garagevägen 5 såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam lägenhet högst upp i huset med fri utsikt mot Globen och nya Arenan. Bostaden är i absolut toppskick och har genomgående renoverats med stilrena och smakfulla materialval. Här erbjuds fyra rum fördelat på 82 ljusa och luftiga kvm. Öppet mot vardagsrummet ligger det väl tilltagna köket med bra arbetsytor och förvaring samt stor matplats i charmigt burspråk. Modernt helkaklat badrum med tvättmaskin. Mycket bra förvaring finns i flertal platsbyggda garderober och samtliga sovrum ligger med lugnt läge mot föreningens lummiga innergård.

I populära och barnvänliga Hammarbyhöjden bor du med närhet till Nackareservatets vackra natur och i området finns välrenommerade skolor, förskolor. Endast kort promenad bort ligger Hammarbyhöjdens centrum, där det bland annat finns mataffärer, restauranger, 7-elevenbutik, gym mm. Från Hammarbyhöjdens centrum går även tunnelbanan som tar dig innan för tullarna på cirka 5 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.