Gåshällsvägen 8 / Kärrtorp / Johanneshov / Stockholm

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
141 844
Boarea
88 kvm
Avgift
4 914 kr/mån
Driftkostnad
510 kr/mån
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gåshällsvägen 8 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad fyra på 88 kvm med två entréer som enkelt kan delas av för att skapa en separat uthyrningsdel. Välkomnande hall med gott om förvaring och tre rymliga sovrum i lugnt läge. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till härlig balkong i sydvästläge. Charmigt funkiskök med bra arbetsytor och stor matplats. Fräscht helkaklat badrum samt extra wc och pentry i "uthyrningsdelen".

Här bor du på populär attraktiv adress i barnvänliga och natursköna Kärrtorp. Utanför dörren har du föreningens trevliga gård med grillmöjligheter och lekplatser. I området finns många välrenommerade skolor och förskolor. En perfekt kombination med närhet till Nackareservatets vackra natur samt endast en kort promenad till Kärrtorps centrum med affärer och t-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.