Grafikvägen 1

Grafikvägen 1

Slutpris

2 400 000 kr


Johanneshov— Stockholm

Grafikvägen 1


Slutpris
2 400 000 kr

Johanneshov— Stockholm

Grafikvägen 1 - Topprenoverad!

Totalfräsch 1:a med exklusiva materialval renoverad 2016/2017.

Lägenheten har renoverats med omsorg för det estetiska samt funktionaliteten. Komplett kök med allt som finns i ett stort kök samt att man kan vara två personer som lagar mat samtidigt. Modern öppen planlösning som gör lägenheten mer social samt gör att att ljuset kan spridas över de öppna ytorna. Modernt badrum med klinkergolv i marmor med golvvärme, fina materialval som ger en lyxig känsla. Lägenheten har gott om förvaring samt plats för stor säng, soffa, tv hörna samt soffa.

Föreningen har god ekonomi och har de senaste åren gått med vinst. Föreningen äger marken därav behöver man inte betala någon tomträttsavgäld.

Från Grafikvägen 1 har man gångavstånd till Södermalm. Två minuter till närmaste tunnelbanan Gullmarsplan. Gullmarsplan erbjuder bland annat apotek, restauranger och matbutik. Bra kommunikationer genom alla gröna linjens T-banor som tar dig till city på under tio min samt tvärbanan som går hela vägen till Solna och Sickla köpkvarter. Vid Globen finner man Sverige bästa nöjesutbud med Globen, Tele 2 arena samt Hovet. Gott om butiker och restauranger i Globen Shopping. Välkomna på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 074 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3
Såld
2018-06-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.