Holmögaddsvägen 35

Holmögaddsvägen 35

Slutpris

6 200 000 kr


Johanneshov— Stockholm

Holmögaddsvägen 35


Slutpris
6 200 000 kr

Johanneshov— Stockholm

UNIK ETAGEFEMMA HÖGST UPP I HUSET MED SOLDRÄNKT BALKONG I SYDVÄST

Varmt välkomna till denna fantastiska etagelägenhet med en total golvyta på 151 ljusa och luftiga kvm med en boyta om 106 kvm. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten på plan tre och fyra med en stor balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten har en övervåning med snedtak och generösa ytor. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt samt en härlig kombination av klassiska originaldetaljer och smakfulla renoveringar.

Här bor man i en mycket välskött förening med god ekonomi samt med de stora renoveringarna nyligen gjorda, bl.a. stambyte 2019, då både badrum och toalett totalrenoverades. I eftertraktade Kärrtorp bor man med riktig småstadskänsla. Här finns närhet till naturen, service och bra kommunikationer. Lägenheten ligger bara några minuter bort från Kärrtorps centrum med T-bana och lika nära är det till Nackareservatet och Nytorps gärde! På tio minuter med tunnelbanan är du inne på Södermalm. I närheten av bostaden ligger även lekplatsen Fyren som är ett av Johanneshovs mest populära områden bland barnfamiljer.

Varmt välkomna till att låta er förföras!


Boarea/biarea
106/45 kvm
Avgift
5 613 kr/mån
Rum
5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.