Karlsborgsvägen 4 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Karlsborgsvägen 4 - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 660 000 kr
Referensnummer
111 836
Boarea
56 kvm
Avgift
3 579 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsborgsvägen 4 såldes av oss 2014-07-04. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga och ljusa gavellägenhet, högst upp i huset med vidsträckt utsikt. Bostaden disponeras idag som en tvåa med stort kök men kan lätt göras om till en trea. Stilfullt renoverad med mycket av den fina originalinredningen bevarad. Området är lugnt och ligger i änden på en återvändsgata i kanten av Nackareservatet.

På Karlsborgsvägen bor du med en trevlig gård mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatets vackra natur med löp- och skidspår, badsjöar och golfbana ligger precis runt knuten, liksom Hammarbybacken. Tunnelbana samt Hammarbyhöjdens centrum med service finns en kort promenad bort. Även Sickla köpkvarter ligger mycket nära och det är cykelavstånd till stan.

Brf är gammal och välskött och har god ekonomi och låga månadsavgifter. Som medlem har du tillgång till bl. a. bastu och övernattningslägenhet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.