Pastellvägen 14

Pastellvägen 14

Slutpris

3 650 000 kr


Skärmarbrink /Globen— Johanneshov— Stockholm

Pastellvägen 14


Slutpris
3 650 000 kr

Skärmarbrink /Globen— Johanneshov— Stockholm

Stor 3:a med öppen spis!

På Pastellvägen 14 finns nu chansen att köpa denna helrenoverade funkisdröm om tre rum och kök. Här samspelar omsorgsfullt bevarade originaldetaljer med moderna inslag, vilket ger känslan av ett lyxigt ocht tidlöst hem. Lägenheten är ljus, öppen och charmig och har även öppen spis, sociala ytor och vackra golv.  

Här välkomnas vi av en rymlig och praktisk hall, och lite längre in finner vi ett rymligt, matrum med plats för många gäster som leder vidare till ett välplanerat kök. Vidare finns här ett härligt och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fönster åt två håll och öppen spis. Lägenheten har två stora sovrum och ett fräscht och smakfullt renoverat badrum som är utrustat med kommod, handfat, golvvärme, framdraget för tvättmaskin, badrumsskåp och handdukstork.

Bo med ett av Johanneshovs trevligaste lägen – bara ett stenkast från Globen Shoppingcentrum som även har Sveriges bästa nöjesutbud! Med en kortare promenad når du Årstaviken och inom bara några minuter är du vid Södermalm. Det här är ett av Johanneshovs mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 299 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1
Såld
2019-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.