Per Lindeströms väg 110 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Per Lindeströms väg 110 - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 950 000 kr
Referensnummer
131 277
Boarea
63 kvm
Avgift
3 869 kr/mån
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Lindeströms väg 110 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilsäkert renoverad trea om 63 ljusa och luftiga kvm med högt i tak. Lägenheten är i toppskick och har genomgående ytskiktsrenoverats med vita väggar och vitlaserade furugolv. Här erbjuds ett stort vardagsrum i gavel med utgång till fantastisk hörnbalkong i söder- och västerläge. Renoverat kök med nya vitvaror samt två bra sovrum och ett modernt helkaklat badrum.

Här bor du med ett lugnt och eftertraktat läge i hjärtat av Hammarbyhöjden. Endast två minuter till tunnelbana och service vid Finn Malmgrens plan och samtidigt nära till naturen och Nackareservatet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.