Simrishamnsvägen 14 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Varsamt renoverad 3:a på höjden i Björkhagen - Hiss!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 173 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Simrishamnsvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Simrishamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På toppen av Björkhagen - välkommen till denna högt belägna trea alldeles invid Nackareservatet. Lägenheten är varsamt renoverad med bevarade originaldetaljer.

Två stora sovrum som båda har plats för dubbelsäng och övrig möblering. Renoverat och väl genomtänkt originalkök med generös förvaring och påkostade detaljer. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matsalsdel samt utgång till stor balkong. Samtliga fönster bjuder på öppna vyer.

Lägenheten ligger på återvändsgata och är insynsskyddad. I huset finns hiss och övernattningslägenhet och i föreningen finns festlokal och tvättstuga. Barnvagnsrum finns i entréplan och cykelrum finns i källarplan. Huset är byggt 1948 och grönklassat enligt Stadsmuseet, dvs. bedöms ha ett högt kulturhistoriskt värde. Förening med mycket god ekonomi.

Inom promenadavstånd finns löpspår, utomhusgym, badplatser, golfbana och vacker natur. I närområdet finns centrum med livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, postombud, tandläkare, café och några restauranger. Du finner även populära parkleken Fyren och Nytorpsbadet ett stenkast bort. Till tunnelbanan promenerar man på cirka 3 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhagen

Björkhagen är en stadsdel uppväxt under 1960-talet och är känd för sin arkitektur med flera unika objekt. Bland annat centrumhuset byggt i funkisstil och Markuskyrkan. Invid Nytorps Gärde hittar vi också Ekobyn på Understenshöjden med 44 självförsörjande radhus byggda under 1990-talet. Björkhagen består till största del av flerbostadshus men även ett par radhus på Halmstadsvägen. Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar.

Kommunikation

Med tunnelbanans gröna linje 17 tar man sig till T-Centralen på en kvart och till Gullmarsplan på ca 5min. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan hittar man tvärbanan och bussar mot söderort.

Natur och fritid

I Björkhagen hittar vi en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Här finns gott om möjligheter för rekreation och naturupplevelser. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. Här finns också Björkhagens golfbana med träningsmöjligheter och restaurang. På promenadavstånd hittar man också Sicklaskogen och Hammarbybacken med möjligheter till utförsåkning vintertid.

Affärer och restauranger

I Björkhagen Centrum finns bekvämligheter såsom bibliotek, mataffär och läkarhus. Modebutiker och restauranger hittar man i närliggande Globen shopping eller Ringens köpcentrum.

Skolor och barnomsorg

Förutom Björkhagens skola, finns flera förskolor och grundskolor på kort avstånd i Kärrtorp och Hammarbyhöjden

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.