Skanörvägen 24 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Skanörvägen 24 - Smakfullt Renoverad!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skanörvägen såldes av oss 2018-06-20. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skanörvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och trivsam trea i populära och naturnära Björkhagen!
Snyggt renoverat kök med plats för 5-8 sittande personer, perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag med härlig utsikt. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor balkong. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Badrum med tvättmaskin, badkar och vädringsfönster.

Lägenheten ligger insynsskyddat på återvändsgata med barnvänlig innergård med lekplats. Stabil och äldre förening som funnits sedan 1949. Föreningen har bland annat övernattningslägenheter, bastu, stor tvättstuga, garage, föreningslokal mm.

Lägenheten är belägen i Björkhagen med det fridfulla Nackareservatet runt hörnet. I Nackareservatet finns det löparspår, utomhusgym, badplats, golfbana och vacker natur. I närområdet finns det ett centrum med livsmedelsaffär, vårdcentral, bibliotek mm. Till tunnelbanan promenerar man på cirka 3 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration