Skanörvägen 10

Skanörvägen 10

Slutpris

4 400 000 kr


Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Skanörvägen 10


Slutpris
4 400 000 kr

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Retro-3:a på Björkhagens gräddhylla!

Fin lägenhet med ett lugnt barnvänligt läge nära lekytor, kommunikationer och Nackareservatet med motionsslingor, utegym, oändliga skogar och badsjöar. Det är unikt att kunna bo så nära en storstad och ändå ha sådan livskvalitetshöjande tillgång lugn och naturområden.

Lägenheten ligger högt och ljust på attraktiva Skanörvägen. Interiört har den en fin retrokänsla som framförallt märks i kök och badrum. På balkongen, som har eftermiddags- och kvällssol, finns gott om utrymme för ett större sällskap. Sovrummen är väl tilltagna och båda rymmer utan problem en dubbelsäng.

Lägenheten är belägen i en lågt belånad förening (ca 1 800 kr/kvm) med välskötta fastigheter och med samlingslokal för tex barnkalas och tre gästlägenheter som man kan hyra när släkten kommer på besök! Utanför porten finns en stor innergård med grillmöjlighet, en lekpark och en kulle som vintertid fungerar som den perfekta pulkabacken. Även i närheten finns flera fina lekparker, Nytorpsbaden och Kärrtorps IP:

För den som inte känner till Björkhagen kan man inte nog poängtera det fantastiska läget vid Nackareservatet. Sörmlandsledens 100 mil av vandringsled har sin startpunkt här - men om man inte känner för 100 mil finns flera badsjöar, golfbana, motionsslingor, utegym, kolonilotter, Hammarbybacken och mycket mer inom gång- och cykelavstånd. Som boende i Björkhagen finns det inga ursäkter för att sitta hemma med paddan framför sig, här finns oändliga möjligheter till ett i varierande grad aktivt uteliv!

Björkhagen har två mycket populära skolor, en kommunal och en friskola (Raketen), med klasser från förskoleklass till årskurs 9. Här finns också två trevliga öppna förskolornära. Björkhagens centrum erbjuder ett bra utbud av närservice med Coop-butik, konditori, restauranger, bibliotek, gym, vårdcentral, folktandvård m.m. Tunnelbanan ligger endast ett par minuter från lägenheten och tar dig till Skanstull på 8 minuter och till T-centralen på 15 minuter.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-31

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Skanörvägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skanörvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.