Skanörvägen 10 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Retro-3:a på Björkhagens gräddhylla!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skanörvägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skanörvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin lägenhet med ett lugnt barnvänligt läge nära lekytor, kommunikationer och Nackareservatet med motionsslingor, utegym, oändliga skogar och badsjöar. Det är unikt att kunna bo så nära en storstad och ändå ha sådan livskvalitetshöjande tillgång lugn och naturområden.

Lägenheten ligger högt och ljust på attraktiva Skanörvägen. Interiört har den en fin retrokänsla som framförallt märks i kök och badrum. På balkongen, som har eftermiddags- och kvällssol, finns gott om utrymme för ett större sällskap. Sovrummen är väl tilltagna och båda rymmer utan problem en dubbelsäng.

Lägenheten är belägen i en lågt belånad förening (ca 1 800 kr/kvm) med välskötta fastigheter och med samlingslokal för tex barnkalas och tre gästlägenheter som man kan hyra när släkten kommer på besök! Utanför porten finns en stor innergård med grillmöjlighet, en lekpark och en kulle som vintertid fungerar som den perfekta pulkabacken. Även i närheten finns flera fina lekparker, Nytorpsbaden och Kärrtorps IP:

För den som inte känner till Björkhagen kan man inte nog poängtera det fantastiska läget vid Nackareservatet. Sörmlandsledens 100 mil av vandringsled har sin startpunkt här - men om man inte känner för 100 mil finns flera badsjöar, golfbana, motionsslingor, utegym, kolonilotter, Hammarbybacken och mycket mer inom gång- och cykelavstånd. Som boende i Björkhagen finns det inga ursäkter för att sitta hemma med paddan framför sig, här finns oändliga möjligheter till ett i varierande grad aktivt uteliv!

Björkhagen har två mycket populära skolor, en kommunal och en friskola (Raketen), med klasser från förskoleklass till årskurs 9. Här finns också två trevliga öppna förskolornära. Björkhagens centrum erbjuder ett bra utbud av närservice med Coop-butik, konditori, restauranger, bibliotek, gym, vårdcentral, folktandvård m.m. Tunnelbanan ligger endast ett par minuter från lägenheten och tar dig till Skanstull på 8 minuter och till T-centralen på 15 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.