Skanörvägen 3

Skanörvägen 3

Slutpris

4 700 000 kr


Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Skanörvägen 3


Slutpris
4 700 000 kr

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Ekonomiskt stabil Brf med fastigheter i gott skick. Gavel och magisk utsikt i bästa solläge. Hiss.

Skanörvägen 3 - ett hem med unika kvaliteter

Välkommen till Skanörvägen 3, en bostad som har allt du kan önska dig och lite till. Denna charmiga gavelbostad har egenskaper som gör den till det perfekta hemmet för dig som älskar ljus, panoramautsikter och en ekonomiskt välmående förening. En av de första sakerna som slår en när man stiger in i Skanörvägen 3 är det riktigt härliga ljuset som flödar genom fönstren i två väderstreck. Gaveln ger möjlighet till ett generöst fönsterparti som släpper in solens strålar från både söder och väster, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Här kan du njuta av härligt ljus medan du äter middag i köket. Balkongen är en given plats som bjuder fri blickvy över trädkronorna åt söder och väster, vilket ger dig bästa möjliga solläge. Här kan du njuta av långa sommardagar och underbara solnedgångar medan du kopplar av i din egen oas. Balkongen blir snabbt ditt favoritställe för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj.

Skanörvägen 3 är en del av en lågt belånad förening som är känd för att ha välunderhållna fastigheter. Det betyder att du kan känna dig trygg med att bo här och att ditt hem kommer att vara i utmärkt skick under många år framöver. Föreningen har även flera bekvämligheter för sina medlemmar, inklusive tre övernattningsrum för gäster, en bastu för avkoppling, en snickarlokal för den kreativa själen och en samlingslokal/festlokal för att fira speciella tillfällen. För de som äger cyklar eller barnvagnar erbjuder föreningen ett praktiskt cykelförråd och barnvagnsförråd, vilket gör det enkelt att förvara dina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Skanörvägen 3 den perfekta kombinationen av ljus, komfort och bekvämlighet. Med en fantastisk balkong, lågt belånad förening och välunderhållna fastigheter kommer du att trivas här i många år framöver.


Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 284 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Skanörvägen såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skanörvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.