Skarabacken 9 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Skarabacken 9 - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 330 000 kr
Referensnummer
140 505
Boarea
58 kvm
Avgift
3 183 kr/mån
Såld
2014-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarabacken 9 såldes av oss 2014-03-07. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv tvåa om 58 ljusa och luftiga kvm med öppen planlösning på populär adress i Hammarbyhöjden. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum i gavel med utgång till balkong med eftermiddagssol. Nyrenoverat kök med plats för stora middagssällskap, rymligt sovrum samt stort badrum med badkar och tvättmaskin. Mycket välskött förening med god ekonomi med trevlig innegård utanför dörren.

Här bor du med närhet till Nackareservatets vackra natur samt endast en kort promenad från Hammarbyhöjdens centrum med affärer och t-bana.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.