Söderarmsvägen 3 / Kärrtorp / Johanneshov / Stockholm

Söderarmsvägen 3 - Kärrtorp

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
158 039
Boarea
59 kvm
Avgift
2 996 kr/mån
Driftkostnad
354 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderarmsvägen 3 såldes av oss 2014-05-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig funkistvåa (möjlig trea) med låg avgift! Lägenheten erbjuder både fransk och vanlig balkong och är genomgående i fint skick med många av de fina originaldetaljerna bevarade. Mycket lyckad planlösning med stort kök, 1-2 två bra sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i härligt västläge. Stambytt badrum och kök 2011.

Kärrtorps charmiga centrum erbjuder ett 30-tal affärer som till exempel mattaffärer, restauranger, turteatern, frisör, bank mm. Runt knuten ligger även naturen där du kan njuta av dess lugn längs flera löp- och promenadslingor. Vill man ta sig ett svalkande dopp på sommaren ligger Nytorpsbadet alldeles i närheten och vintertid erbjuds skidåkning i Hammarbybacken.Till stadens puls är det också nära, med tunnelbanan tar det cirka 6-7 minuter så är du innan för tullarna.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.