Söderarmsvägen 3

Söderarmsvägen 3

Slutpris

2 350 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Söderarmsvägen 3


Slutpris
2 350 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Söderarmsvägen 3 - Kärrtorp

Charmig funkistvåa (möjlig trea) med låg avgift! Lägenheten erbjuder både fransk och vanlig balkong och är genomgående i fint skick med många av de fina originaldetaljerna bevarade. Mycket lyckad planlösning med stort kök, 1-2 två bra sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i härligt västläge. Stambytt badrum och kök 2011.

Kärrtorps charmiga centrum erbjuder ett 30-tal affärer som till exempel mattaffärer, restauranger, turteatern, frisör, bank mm. Runt knuten ligger även naturen där du kan njuta av dess lugn längs flera löp- och promenadslingor. Vill man ta sig ett svalkande dopp på sommaren ligger Nytorpsbadet alldeles i närheten och vintertid erbjuds skidåkning i Hammarbybacken.Till stadens puls är det också nära, med tunnelbanan tar det cirka 6-7 minuter så är du innan för tullarna.

Välkommen på visning!


Referensnummer
158 039
Boarea
59 kvm
Avgift
2 996 kr/mån
Driftkostnad
354 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.