Gammelhagen 237

Gammelhagen 237

Slutpris

3 410 000 kr


Jordbro— Haninge

Gammelhagen 237


Slutpris
3 410 000 kr

Jordbro— Haninge

Familjärt beläget kedjehus!

Välkommen till idylliska och familjära Gammelhagen och detta fina kedjehus som gränsar mot allmänning samt innehar stor framtida potential för rätt köpare och familj.
Förutom upp till fyra möjliga sovrum, två badrum (varav ett helkaklat), välfungerande kök med matplats erbjuds väl tilltagna vistelseytor både inomhus men även utomhus med två fina uteplatser på bägge sidor om huset. Inredningsbar vind finns såväl som förråd på den egna tomten. Via samfälligheten finns tillgång till garage och parkeringsplats samt övriga bekvämligheter så som fjärrvärme.

Här bor barnfamiljen på bilfria gator, endast 50 m till Gräskobbens förskola och flertal förskolor samt två grundskolor finns endast ett par hundra meter bort. Området präglas av fina strövområden med både elljusspår och en trevlig bäck. Det är endast ett par hundra meter till utmärkt busskommunikation samt pendeltåg som inom 30 minuter når in till Stockholm city. Väg 73 passerar bekvämt förbi vilket underlättar för den bilburne.
Närområdet erbjuder fina naturstråk, barnvänliga lekplatser, utomhusbad och ett närcentrum. Haninge Centrum beläget endast 5 km bort erbjuder ett brett serviceutbud samt flertal handelsplatser.

Varmt välkommen till visningen!


Boarea/biarea
119/7 kvm
Driftkostnad
39 480 kr/år
Tomtarea
238 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-21

Mäklarhuset Haninge

Denna kedjehus på Gammelhagen såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på Gammelhagen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.