Biljana Milinovic - mäklare i Haninge

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (53 omdömen)

Som verksam fastighetsmäklare sedan 2012 är jag stolt och tacksam över det förtroende jag fått från mina kunder att få vara behjälplig i hundratals bostadsaffärer inom våra kommuner. Denna mångåriga erfarenhet har format mig till en ödmjuk och ärlig fastighetsmäklare med stor respekt inför mina kunders bostadsförsäljning och/eller köp.

-

En bostadsaffär är sannerligen en av de största affärerna du kommer att göra i livet. Med mig och Mäklarhuset som din samarbetspart ingår flerårig erfarenhet av bostadsförsäljningar, stor förhandlingsvana, bred produktkunskap, flerårig markandskompetens och rätt analys och värdering av din bostad. Jag är främst anlitad av referenskunder, tidigare säljare/köpare samt i nyproduktionsprojekt

-

Sedan flera år tillbaka är jag stolt delägare i Mäklarhuset Haninge och Mäklarhuset Huddinge där jag supportar vårt kompetenta och duktiga team av fastighetsmäklare till en ständig förbättring. Jag brinner för att vårt team ska ha rätt kunskap, verktyg och kompentens för att ge dig som slutkund högsta möjliga service. Nöjda kunder och fina rekommendationer är det bästa vi vet!

-

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Biljana Milinovic Fastighetsmäklare / Delägare
Biljana Milinovic

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad Nyproduktion

Kontor: Haninge / Huddinge
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler