Mäklare i Haninge

Biljana Milinovic

Biljana Milinovic

Biljana Milinovic

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad Nyproduktion

Kontor
Haninge

Mäklare i Haninge

Biljana Milinovic

Som verksam fastighetsmäklare sedan 2012 är jag stolt och tacksam över det förtroende jag fått från mina kunder att få vara behjälplig i hundratals bostadsaffärer inom våra kommuner. Denna mångåriga erfarenhet har format mig till en ödmjuk och ärlig fastighetsmäklare med stor respekt inför mina kunders bostadsförsäljning och/eller köp.

-

En bostadsaffär är sannerligen en av de största affärerna du kommer att göra i livet. Med mig och Mäklarhuset som din samarbetspart ingår flerårig erfarenhet av bostadsförsäljningar, stor förhandlingsvana, bred produktkunskap, flerårig markandskompetens och rätt analys och värdering av din bostad. Jag är främst anlitad av referenskunder, tidigare säljare/köpare samt i nyproduktionsprojekt

-

Sedan flera år tillbaka är jag stolt delägare i Mäklarhuset Haninge och Mäklarhuset Huddinge där jag supportar vårt kompetenta och duktiga team av fastighetsmäklare till en ständig förbättring. Jag brinner för att vårt team ska ha rätt kunskap, verktyg och kompentens för att ge dig som slutkund högsta möjliga service. Nöjda kunder och fina rekommendationer är det bästa vi vet!

"-"
HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Haninge Centrumvägen 5 137 38 Västerhaninge

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.