Biljana Milinovic - mäklare i Haninge

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (53 omdömen)

Med stort engagemang, målmedvetenhet och noggrannhet tar jag mig ödmjukast an ditt livs kanske största och viktigaste affär. Efter många års försäljning på Haninges och Huddinges bostadsmarknad och över 500 st lyckade bostadsaffärer i ryggen vet jag att trygghet, service och kvalité är ett vinnande koncept vid en lyckad försäljning.

Bor du också i söderort?

Som söderortsbo sedan födseln vet jag var alla badplatser finns, var pizzan smakar bäst och vilka skolor som är populärast. Jag vet när pendeltåget går och när nattbussen kommer och jag har alltid någon gemensam nämnare eller bekant med dig.

Vi ses!

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, hemma hos dig eller hos oss på Mäklarhuset Haninge eller Huddinge, så jag får möjligheten att presentera mig och Mäklarhusets förmånliga kvalitetstjänster mer utförligare samt tillfället att lära känna dig och din bostad på bästa möjliga sätt. För du vill väl också ha en skräddarsydd och trygg affär, med bästa förutsättningar att få bäst betalt?

Trygghet, service och kvalité

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Biljana Milinovic Fastighetsmäklare / Delägare
Biljana Milinovic

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad Nyproduktion

Kontor: Haninge / Huddinge
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Haninge