Höglundavägen 17 / Jordbro / Haninge

Välkommen till Jordbros finaste tvårummare!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 655 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på höglundavägen såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på höglundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av höglundavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SNART TILL SALU!

Här finns möjligheten att förvärva en stilren och påkostad lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass.

Brf HSB Mejsgarn är en stabil förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, cykelrum, garage och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4655 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Ett naturnära och barnvänligt område med Höglundabadet alldeles intill bostaden. Inom bekvämt avstånd finns dessutom både Jordbro centrum och pendeltåget.

Välkommen till Jordbro!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.