Krogtäppan 216 / Norra Jordbro / Jordbro / HANINGE

144 kvm, inredd vind och vidbyggt garage!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
144/29 kvm
Driftkostnad
37 950 kr/år
Tomtarea
246 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-05-05
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Krogtäppan såldes av oss 2017-05-05. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på Krogtäppan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Jordbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med mindre än 30 min till centrala Stockholm ligger detta välplacerade kedjehus med vidbyggt garage, generösa ytor fördelade på två plan samt med inredd vind och härliga takfönster. För den stora familjen erbjuds här upp till 5 stora sovrum, 2 badrum och mycket generösa sällskapsutrymmen. Underbar natur och bilfria gator omfamnar området och den idylliska uteplatsen med uppvuxen trädgård och lekplats utanför bjuder in till härligt umgänge och lata sommardagar.
Huset är genomgående välvårdat och har sedan byggåret 1980 kärleksfullt ägts av nuvarande ägare.
Fastigheten är belägen i hjärtat av ett mycket trevligt, bilfritt och familjärt kedjehus område med endast ett par hundra meter till populära skolor, uppskattad barnomsorg, utsökta kommunikationer och mångfacetterat lokalt centrum.
I det naturnära området möts svampskog, elljusspår för motionären och utomhusbassänger med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält.

Kontakta mäklaren redan idag! Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn