Mariehamnsgatan 6,3tr / Kista- Akalla / Kista / Stockholm

Stilren 3:a med inglasad balkong i härligt västerläge!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 864 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mariehamnsgatan såldes av oss 2018-07-15. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Mariehamnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kista- Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och rymlig trea om 85 kvm med en inglasad balkong i härligt insynskyddat västerläge! Lägenheten är fördelad på ett rymligt vardagsrum med goda möbleringsalternativ, praktiskt kök med bra förvaring och ett helt nytt kylskåp och frys som ingår vid inflytt, två stora sovrum med plats för säng och tillhörande möbler, fräscht, helkaklat badrum samt bra förvaring bakom flertalet garderober i bostaden. Optimalt läge på Mariehamnsgatan i en stabil förening med många medlemsfaciliteter. Bostaden är belägen intill bra kommunikationer med t-bana, bussar, matbutiker, skolor och fina naturområden samt även närhet till Kista Galleria med stort utbud av affärer, restauranger m.m.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration