Ribegatan 228

Ribegatan 228

Slutpris

4 800 000 kr


Kista— Stockholm

Ribegatan 228


Slutpris
4 800 000 kr

Kista— Stockholm

🏡 Friköpt gavelradhus i Kista: Rymd, komfort och perfekt läge!

🌟 Drömmer du om ett rymligt gavelradhus i hjĂ€rtat av populĂ€ra Kista? DĂ„ Ă€r detta ditt tillfĂ€lle! VĂ€lkommen till ett stort och inbjudande radhus pĂ„ 142 kvm fördelat pĂ„ 1 Âœ vĂ„ning och ett souterrĂ€ngplan med totalt 6 rum, belĂ€get pĂ„ eftertraktade Ribegatan. Det bĂ€sta av allt – det Ă€r en friköpt tomt!

‱ EntrĂ©vĂ„ningen vĂ€lkomnar dig med en inbjudande hall, vilket naturligt leder in till köket. Köket, som fick en modern makeover av IKEA 2015, Ă€r ljust med vita skĂ„pluckor och utrustat med vitvaror, inklusive en LG side-by-side kyl och frys frĂ„n samma Ă„r. Det erbjuder bĂ„de estetik och funktion. Det Ă€r ett utmĂ€rkt utrymme för bĂ„de matlagning och samvaro vid matbordet, med ljusa vĂ€ggar och mörka Pergo-golv frĂ„n Beijer i bĂ„de kök och hall.

Vardagsrummet, centralt placerat i hemmet, har en öppen planlösning med stora fönster, vilket gör det till ett inbjudande utrymme för större möbelarrangemang och familjemiddagar, och skapar en mysig atmosfÀr för avkoppling och samvaro. HÀr Äterfinns ljust golv, vilket bidrar till rummets ljusa intryck.

PÄ denna vÄning avrundas med ett badrum, vars renovering 2012 har tillfört bÄde golvvÀrme och ett badkar, för att skapa en avkopplande och inbjudande miljö, vilket gör det till en lyxig tillflykt i hemmet.

‱ Övre vĂ„ningen innehĂ„ller tvĂ„ separat belĂ€gna sovrum som med lĂ€tthet anpassas för större sĂ€ngar och extra möbler, vilket erbjuder personliga utrymmen för vila. Det ljusa och flexibla allrummet ger möjlighet till ytterligare anpassning, perfekt som kontorsrum, lekrum eller ett annat utrymme som uppfyller familjens behov.

‱ Nedre vĂ„ningen utstrĂ„lar en hemtrevlig atmosfĂ€r med ljusa, mĂ„lade vĂ€ggar och klinkergolv. I det generösa vardagsrummet, som Ă€r belagt med parkettgolv, finns gott om utrymme samt direkt tillgĂ„ng till den vĂ€lkomnande uteplatsen. Bredvid vardagsrummet finns master bedroom, ocksĂ„ det med parkettgolv, erbjudande tillrĂ€ckligt med utrymme för en dubbelsĂ€ng och skapande en varm och inbjudande miljö.

TvÀttstugan, uppdaterad 2005, Àr funktionellt utrustad med tvÀttmaskin och duschhörna, vilket tillför praktisk bekvÀmlighet till hemmet. Ett helkaklat WC frÄn 2015, komplett med WC och kommod, ligger intill och förenklar vardagsrutinerna. Ett förrÄd med klinkergolv och vita vÀggar erbjuder gott om förvaringsutrymme. För ytterligare avkoppling finns bastun, en idealisk plats för ÄterhÀmtning.

đŸŒ€ïž Utomhuscharm med tvĂ„ uteplatser:
HÀr har du lyxen av tvÄ uteplatser - en pÄ framsidan dÀr du kan njuta av morgonsolen med en kopp kaffe, och en större pÄ baksidan som Àven fungerar som ingÄng till nedre plan. Tack vare trappan som ligger till höger om huset, kan du enkelt ta dig ner till baksidans uteplats och njuta av den friska luften.

🚗 Garage och förvaring:
Till bostaden hör en garageplats och ett uteförrÄd. Inomhus finns extra förvaringsutrymme under trappen och pÄ vinden, vilket gör det enkelt att hÄlla ordning hemma.

🌿 NĂ€rhet till allt du behöver:
Njut av nÀrheten till skolor, förskolor och smidiga kommunikationer. BusshÄllplatsen precis utanför och Kista tunnelbanestation en kort promenad bort gör pendlingen enkel. I Kista Centrum finns ett rikt utbud av butiker och restauranger. För den aktive erbjuds flera trÀningsanlÀggningar, det upplysta UrsviksspÄret och natursköna JÀrvafÀltet med sina milslÄnga vandringsstrÄk.

✹ VĂ€nta inte! Detta Ă€r en ovanlig möjlighet att förvĂ€rva ett större radhus i denna omtyckta del av Kista. Ta chansen att skapa ditt drömhem pĂ„ Ribegatan!


Boarea/biarea
142/20 kvm
Driftkostnad
50 939 kr/år
Tomtarea
164 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-28

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus pÄ Ribegatan sÄldes av oss 2024-03-28. Se alla vÄra försÀljningar i Kista samt Àven pÄ Ribegatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

LÄt oss vÀrdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och ta reda pÄ vad din bostad Àr vÀrd. En mÀklare som Àr expert pÄ just ditt omrÄde gÄr igenom bostaden och du fÄr sedan en muntlig vÀrdering pÄ plats.
MÀklarhuset vÀrdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.