Rönnbärsvägen 17, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

FIN 3:A MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
1 450 000 kr
Referensnummer
106 626
Boarea
84 kvm
Avgift
4 046 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen 17, 1 tr såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin 3:a om 84 m² i populära Tibble! Väldisponerad planlösning med 2 sovrum, helkaklat fint badrum med hörnbadkar, nyrenoverad helkaklad wc, fräscht kök med rymlig matplats samt ett stort vardagsrum. Mysig inglasad balkong med trätrall! Mycket välskött lägenhet med genomgående fräscha ytskikt, parkettgolv i hela lägenheten. Stabil HSB förening med bra ekonomi. Uppskattat område med närhet till buss, skola, förskola, mataffär, idrottsplats och härlig natur. Badplats finns vid Lillsjön och gröna udden vid Mälaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.