Rönnbärsvägen 45, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

RENOVERAD 4:A MED HÖRNLÄGE & DUBBLA UTEPLATSER!

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
156 214
Boarea
98 kvm
Avgift
4 531 kr/mån
Driftkostnad
363 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen 45, bv såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 4:a i markplan till salu i populära Tibble! Lägenheten är en pärla med flertalet fina detaljer och dubbla uteplatser! Stor trädäckad altan med staket fr -11 i väster och utbyggd balkong fr -11 i öster med trätrall och markis fr -12. Ljust och mycket trevligt Marbodalkök fr -12, helkaklat duschrum fr -09 med golvvärme, badrum fr -09 med badkar, tvättpelare och klinker med golvvärme, hall samt kök med eklaminatgolv fr -12 och i övrigt genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Uppskattad och lågt belånad HSB förening! Nära till parkering, matbutiker, skola, förskola, idrottsplats och buss till Kungsängen centrum med 15 min pendeltågtrafik mot Stockholm City. Lillsjön finns också i närheten med fina strövområden och badplats. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.