Ängsvägen 16

Ängsvägen 16

Slutpris

6 200 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Ängsvägen 16


Slutpris
6 200 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Villan med många användningsområden!

Pass på! Särdeles väl tilltagen tegelvilla om 137 + 140 m² uppdelat på ett gediget 60-tals hus i vinkel med källare och vidbyggt garage samt en separat verkstadsbyggnad! Ypperligt tillfälle för den stora, moderna familjen och/eller egenföretagaren eller varför inte den som vill fortsätta hyra ut källardelen som har egen ingång. Villan är väl omhändertagen med delvis nya fönster, nytt tak, installerad bergvärme som ger en mycket bra energiklass, braskamin med insats och fiber installerat. Uteplats i väster och mysigt uterum i insynsskyddat söderläge. Plan och trevlig tomt med diverse fruktträd m.m. som angränsar mot skogsparti. I Kungsängen centrum med omnejd finns förskolor, skolor, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Nära till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden å ena sidan och handelsplatsen Brunna Park med flera välkända butiker samt E18 mot Stockholm och Enköping å andra sidan. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, padelbanor, galoppbana, idrottsanläggningar, stall, vacker natur och ridhus m.m. Besiktnings- och energiprotokoll finns under "Dokument & Länkar". Tillträde lagom till skolstart i augusti!


Boarea/biarea
137/140 kvm
Driftkostnad
33 200 kr/år
Tomtarea
1 117 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.