Björnbärsstigen 22, bv / Ekhammar / Kungsängen / Upplands-Bro

RENOVERAD 2:A I MARKPLAN & UTBYGGD BALKONG!

Slutpris
1 515 000 kr
Referensnummer
111 581
Boarea
67 kvm
Avgift
2 866 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
3-våningshus
Såld
2014-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnbärsstigen 22, bv såldes av oss 2014-06-03. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräscht renoverad 2:a i markplan i en populär och lågt belånad HSB förening! Angenämt läge på marken med utbyggd balkong i söder. Lägenheten består av en rymlig hall med en snyggt inbyggd garderob, påkostat kök med bra matplats och nya vitvaror från 2013, vardagsrum med utgång till balkong, väl tilltaget sovrum och kaklat duschrum renoverat 2013. Infällda spotlights i taket i hela lägenheten samt genomgående snyggt laminatgolv. Gott om förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar i sovrummet och förråd som är bekvämt beläget direkt utanför ytterdörren. Balkongen har trätrall och staket. Nära till matbutik, bibliotek, buss, skola och förskola. Lillsjön finns också i närheten med fina strövområden och badplats. Bör ses - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.