Flintstigen 7

Flintstigen 7

Slutpris

3 550 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Flintstigen 7


Slutpris
3 550 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Toppskick i populära Lillsjöområdet!

Huset för Dig som vill lägga tid på annat! Med sin lättskötta tomt och genomgående renoverade och höga standard samt med gångavstånd till förskola, skola och natur finns mycket tid till annat - som att leva till exempel! Rakt igenom mycket smakfulla och stilrena 119 m² med en planlösning som erbjuder 4 sovrum. Hall med klinker och golvvärme, snyggt kök från 2009 med bänkskivor i natursten, läckert helkaklat badrum från 2014 med golvvärme och hörnbubbelbadkar, fint helkaklat duschrum från 2014 med golvvärme, fräsch separat tvättstuga, ommålad träpanel 2016, 3-glasfönster från 2007/2009 och luftvärmepump från 2015. Genomtänkt placering av en terrass som ger sol större delen av dagen och långt in på sommarkvällen. Vill man sedan ta sig till skuggan finns en stor altan under tak som inbjuder till middagar och fest. Trevlig atriumgård, här finns ett stort förråd samt ett uteförråd under terrassen. Granne med allmänning och lekplats. P-plats i garagelänga med el, 2 extra p-tillstånd, kabel-tv och bredband via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften. Kort promenad till förskola, skola, buss, bad och fiske i Lillsjön och Örnässjön samt vacker natur och ny idrottsplats med konstfrusen is. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Resan in till T-centralen tar endast ca. 27 minuter med tåget. Besiktigat & energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
31 750 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.