Silkesvägen 14

Silkesvägen 14

Slutpris

3 850 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Silkesvägen 14


Slutpris
3 850 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Silkesvägen 14

Nu erbjuds ett efterlängtat tillfälle att förvärva ett av de populära kedjehusen belägna på Silkesvägen i Brunna! Detta välskötta och trivsamma hus är idealiskt för både små och stora familjer. Med en genomtänkt planlösning erbjuds kök och vardagsrum på entréplanet samt fyra rymliga sovrum på övre plan. Ett badrum med dusch och bastu på övre plan kompletteras av en gästtoalett och tvättstuga på entréplanet. Njut av mysiga kvällar framför braskaminen i det generösa vardagsrummet. Altan på både fram & baksida med många soltimmar. Förråd intill husets entré för generös förvaring samt garage i länga.
Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till busshållplats, stormarknader, golfklubb, svampskog, motionsspår och bad i Mälaren. Cykelavstånd till handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats.


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
35 385 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-04

Mäklarhuset Kungsängen

Denna kedjehus på Silkesvägen såldes av oss 2024-07-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Silkesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.